Om Birgit Ritter

Birgit Ritter har siden 2014 været selvstændig coach, foredragsholder og ledelses-/trivselskonsulent. Hun har en baggrund som mangeårig chef i erhvervslivet (Microsoft) og er bl.a. certificeret Master- Business- og Stresscoach hos Manning Inspire.

“Jeg coacher og inspirerer mennesker til at få mere energi, forebygge stress og opnå en bedre work life balance.”

“Mit ønske er at inspirere mennesker til øget selvindsigt i egne styrker og udviklingsområder, så kommunikation, motivation og trivsel forbedres.”

OM Birgit RitterFIN
Coaching

Jeg tilbyder coaching af ledere, medarbejdere og private på baggrund af anerkendte teorier, øvelser, hjemmeopgaver og erfaring.

Min styrke er evnen til at se gennem problematikken, så vi kan komme ind til kernen, uden nødvendigvis at skulle gennem et årelangt forløb.

Jeg støtter mennesker til at identificere de personlige ressourcer og oversete kompetencer.

LÆS MERE

Stressfri

Jeg hjælper virksomheder med at blive stressfri gennem forebyggelse. Trivsel bliver tænkt ind som en strategisk ressource, så du skaber robuste organisationer, der tilpasser sig indre rammer og ydre krav.

Arbejdet dokumenteres gennem kvalitative og kvantitative trivselsundersøgelser før og efter.

Ritterhuset nedsætter sygefraværet

LÆS MERE

Foredrag

Et vedkommende foredrag leveret med indlevelse og nærvær er en rigtig god inspirationskilde og sætter en masse tanker og processer i gang.

Forebyg stress gennem work life balance
Hvad betyder det for den enkelte medarbejder at have tid og overskud efter arbejde? Hvordan kan medarbejderen selv forebygge stress?

LÆS MERE

Stresscoach

Som certificeret stresscoach kan jeg hjælpe dig til at få et større overskud og til at få dit liv tilbage som det var før du blev stresset.

Først får vi dig afstresset, så du har  mere overskud og overblik i hverdagen.

Derefter lærer du, hvordan du undgår stress i fremtiden.

Jeg følger dig hele vejen indtil du er tilbage. 

LÆS MERE