fbpx

Enneagram Personprofil

Mere end 50.000 profiler er genereret til erhvervskunder

En professionel og videnskabeligt testet Enneagram personprofil

Den mest valide Enneagram personprofil

Ritterhuset var en af de første der blev akkrediteret hos Integrative og har derfor i mange år tilbudt en Enneagram personprofil som en del af arbejdet med både ledelses- team- og personlig udvikling.

Med en Enneagram personprofil medfølger en professionel rapport. Det er den solide platform til personlig udvikling.

Uanset om du er en succesfuld afbalanceret leder der ønsker at blive en endnu bedre leder, eller om du er sygemeldt med stress, er det vigtigt at udvikle dig ud fra hvem du er og hvor du er.

Integrative udvikler løbende på denne Enneagram personprofil, hvilket giver den en ekstremt høj validitet på 95%. De har genereret mere end 50.000 profiler i hele verden og er banebrydende indenfor professionelle personprofiler.

Rapporterne adresserer vigtige sociale og faglige elementer og præsenterer informationen på en neutral måde, hvilket giver mulighed for personlig fortolkning og professionel anvendelse i en virksomhedssammenhæng.

Så nemt er det

Et enkelt 30-minutters spørgeskema og din Enneagram personprofil er færdig.

FORDELE

Hvad får du med en Enneagram personprofil

Integrative - Den mest valide Enneagramtest 

En Enneagram personprofil hjælper ledere og HR til at se de muligheder og potentielle konflikter der er i en organisation. Der bliver skabt et fælles sprog og en følelse af integration på tværs af virksomheden.

Maksimer investeringsafkastet (ROI) og dybden af ​​dine udviklingsaktiviteter med et værktøj, der ikke sætter folk i kasser, men øger den følelsesmæssige intelligens og den dybe selvbevidsthed. 

Denne indsigt i individuelle motiver og drivere giver mulighed for dybere, hurtigere forandring og en effektiv, bæredygtig transformation.

En Enneagram personprofil på team niveau giver en ramme til at undersøge hvad der ligger bag en given adfærd eller modstand.

Integrative rapporten giver indsigt i, hvad der motiverer forskellige mennesker, hvad der engagerer dem og hvad deres risiko er for opsigelser eller udbrændthed.

Du får konkrete råd og forslag til effektive udviklingsaktiviteter og strategier for hver enkelt person eller gruppe. 

ENNEAGRAMMET SOM REDSKAB

Åbn op for psykodynamik og motivation

En Enneagram personprofil giver mennesker og grupper en forståelse af deres ubevidste motivationer, forsvar og fikserede adfærdsmønstre, samtidig med at de åbner op for den enkeltes styrker og naturlige kompetencer. Rapporten gør det muligt at arbejde med og løse problemer som:

  • Følelsesmæssige, psykologiske og interpersonelle faktorer, der blokerer for personlig transformation
  • De selvbegrænsende overbevisninger og blind spots, der forhindrer trivsel og effektivitet
  • Ledelsens modenhed, effekt og effektivitet
  • Modstand mod forandring og forandringsparathed
  • Modstandsdygtighed, stress og symptomer på stress
  • Interpersonel belastning og konflikt på arbejdspladsen og hjemme
  • Karriereudvikling og muligheder
  • Kommunikation og evnen til at motivere/inspirere

Standard

( 22 sider) Denne rapport indeholder din primære Enneagramtype, samt de grundlæggende informationer til at styrke din personlige udvikling.

Professionel

( 42 sider) Denne rapport bygger ovenpå standard rapporten og dækker specifikke kompetenceområder der påvirker effektivitet og udvikling professionelt.

Team

( 20 sider) Denne rapport skalerer indsigten til et team niveau. Det hjælper til at skabe bedre trivsel og forbedre samarbejdet i et team.

Så nemt er det

Et enkelt 30-minutters spørgeskema og din Enneagram personprofil er færdig.