fbpx

Foredrag

Motiverende, inspirerende og levende foredrag.

Jeg hedder Birgit Ritter og jeg tror på at tiden er inde, til at vi gør ting rigtigt.

Vi skal tage os selv alvorligt!

Jeg har altid været optaget af, hvad den enkelte har brug for, for at leve et liv med mening. Og haft fokus på hvad der skal til, for at komme derhen.
Vi har alle sammen nogle idealbilleder og overbevisninger, der desværre alt for ofte spænder ben for os selv.

Resultatet af det har været at vi har overforbrugt os selv. Vi har arbejdet solen sort, knoklet os selv halvt ihjel og er faldet på stribe af stress, udbrændthed og overanstrengelse. 

Vi har brugt os selv, som var vi endnu en ressource, vi bare kunne smide ud og erstatte.

Undervejs har vi fuldstændig glemt os selv.

Der er brug for et paradigme skifte og det starter med en øget bevidsthed om dig selv, dine iboende naturlige kompetencer samt et kig på hvad der giver mening for dig!

Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Tag fat i mig og lad os tale om dig.

Mine styrker

Empati og "NO BS"

Jeg hjælper mellem- og topledere i det offentlige og private erhvervsliv med at træffe de rigtige beslutninger.

Den feedback jeg ofte får er, at jeg har en unik evne til at afkode de reelle problemstillinger og stille skarpt på det, der skal ændres. Jeg formår at skære kompliceret og højtravende akademisk materiale ned til et direkte og let anvendeligt redskab i en hektisk hverdag.

Min styrke er evnen til at balancere de blå management tools med de røde menneskelige værdier. Resultatet er et meningsfuldt personligt lederskab.

Professionel og kompetent

Uddannet hos de bedste

Jeg er certificeret stresscoach og Master Stresscoach fra Danmarks førende stressekspert: : Bjarne Toftegaard samt certificeret Master coach fra Manning Inspire. Herudover er jeg uddannet Enneagram Master og én blandt 9 i Danmark, der for 6. år i træk er blevet akkrediteret som Enneagram Practitioner af den Internationale Enneagram Association i USA

Med mere end 400 timers videreuddannelse og 8 års erfaring i at coache mange forskellige mennesker med hvert sit udgangspunkt og formål med coaching, kan jeg garantere en seriøs og professionel tilgang til de udfordringer, som du måtte have for at kunne komme godt videre i livet.

Oprindeligt er jeg uddannet ingeniør og har været ansat i internationale virksomheder som bl.a. salgschef. Jeg kender til livet i ubalance og har med min historik både som ansat og som coach, udviklet en velassorteret værktøjskasse, der er fuldt opdateret indenfor den seneste viden om ledelse, psykologi, sociologi, trivsel, relationer, stress og selvværd med mere.

Master coach
Master
stress coach
Enneagram Accredited Professional