fbpx

Foredrag

Jeg hedder Birgit Ritter og jeg tror på at tiden er inde, til at vi gør ting rigtigt.

Det hjælper jeg med, ved at holde motiverende og inspirerende foredrag og workshops om de ting der fylder i hverdagen.
Se kommende foredrag herunder.

Kommende foredrag

Tilbagemeldinger

Humor, levende og inspirerende

”Birgit formår at være personlig og give noget af sig selv. Viser at det er legalt at være en bestemt type og leve med det på godt og ondt. Emnet blev gennemgået på en god måde med humor, jordnært og jeg fik noget med hjem”

”Birgits unikke evne er praksiseksempler og gentagelser, som fremmer forståelsen. Det var et levende foredrag. Det var spændende for at kunne identificere sig selv, forstå sig selv og anerkende hvem jeg er. ”Jeg er unik”. Det er et godt finde ud af redskab. Finde ståsted”

”Foredraget var godt bygget op og gav mening. Det var underholdende og levende. Hvis jeg skulle anbefale Birgit, ville jeg sige at det er professionelt, personligt og troværdigt. Det var rigtig godt. Tak”

Book et foredrag

Trivsel i folkeskolen;Få mere selvværd og selvsikkerhed!

Nyt tilbud til udskolingen med fokus på trivsel og identitet

Med fokus på coaching og personlig udvikling, tilbyder nu et nyt skræddersyet tilbud til udskolingsklasserne i Furesø.

Tilbuddet består af et to-timers virksomhedsbesøg hos Ritterhuset, hvor eleverne introduceres til Ritterhusets arbejde, til Enneagrammet, et redskab til at arbejde med mental sundhed og trivsel, og får nogle simple redskaber til at arbejde med coaching i mindre grupper.

Tilbuddet har til formål at arbejde med identitet, selvværd, perfektionisme, kammeratskab og kommunikation og er særligt skræddersyet til målgruppen.

Enneagrammet er et persontypeværktøj, der beskriver ni forskellige måder at se verden på. Det synliggør den enkeltes styrker og naturlige kompetencer og legaliserer dermed, at det er godt, at vi er forskellige. Enneagrammet bidrager med en selvindsigt, som hjælper eleverne til at navigere hensigtsmæssigt i forhold til hvem, de er, fremfor hvad omverdenen forventer.

På workshoppen arbejder eleverne med typerne. Indsigten i Enneagrammet har en positiv effekt både på klassen og den enkelte. Det giver større sammenhold og mindre mobning, da det bliver mere legitimt at være anderledes. Det giver mere respekt og rummelighed, hvilket resulterer i bedre trivsel.

Individuelt hjælper det eleverne med at pejle sig ind på hvem, de er. Det bliver nemmere at sætte ord på, hvad der er vigtigt for den enkelte, når man ikke skal måle sig op imod andre fra klassen, men får en hel række af ”rigtige” måder at være på. Med Enneagrammet bliver der også sat ord på, at vi takler livet forskelligt. Det giver eleverne en stor forståelse for sig selv, men også en værdifuld indsigt i andre mennesker.

Om Birgit Ritter og Ritterhuset
Birgit Ritter er specialist i personlig udvikling og har de sidste 11 år specialiseret sig indenfor Enneagrammet. Hun er én blandt kun 9 i Danmark, der er godkendt af den internationale Enneagram organisation. Derudover er hun certificeret stresscoach og Master Stresscoach fra Danmarks førende stressekspert: Bjarne Toftegaard samt certificeret Master coach fra Manning Inspire.

Tilbuddet tilbydes i første omgang til 7. årgang og op med opstart i februar.