Kursus i selvindsigt

Nu er det tid til at bruge tid på DIG!

Til dig der har mistet kontakten til dit indre kompas og indsigten i, hvad der er vigtigst for dig!

Deltag i kursus i Selvindsigt – vejen hjem

På kurset får du en bedre forståelse af dig selv og dine mønstre. Du får en dybere selvindsigt og ender med en fornemmelse af, at være kommet hjem.

Ja tak, tilmeld mig straks! Så jeg sikrer mig en plads på kursus i

Selvindsigt - Vejen hjem


Kursusstart

Pris

 • 3.200 inkl. moms
 • Få rabat, hvis I er flere

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser.

De 5 bedste grunde til at deltage på Kursus i Selvindsigt – Vejen hjem

Find kernen i dig selv og bliv bevidst om dine naturlige styrker.

Få et liv med overskud. Til dig selv og dine omgivelser.

Deltag i et 2 dags kursus. Hvor der er tid til dig.

Slip den dårlige samvittighed og idealbilledet af hvem du tror du skal være.

Få styrken samt troen på dig selv tilbage

Sådan er kurset bygget op.

Kursus i Selvindsigt – Vejen hjem, varer 2 dage fra kl. 9.00-16.00. Der vil være kaffe/the og snacks samt en sandwich til frokost.

I løbet af de to dage tegner vi et billede af de historier du hele livet har fortalt dig selv, om hvem du er og bør være. Du får en forståelse af det program (enneagramtype) du har og hvad du mangler, for at føle dig hjemme.

Du får værktøjer til at kigge på dit liv udefra, for at se hvad der fungerer og hvad der skal gøres noget ved. Det vil sige vi kigger på både dig og dine omgivelser i form af arbejde, hjem, systemer, natur, relationer med mere.

Du får identificeret og sat ord på dine naturlige talenter og får synliggjort om du bruger dig og dem på den mest hensigtsmæssige måde.

Efter kurset vil du modtage din personlige praksis på baggrund af din type og den situation du står i lige nu.

Enneagrammet

På kurset får du en Enneagram intro og viden til at kunne bruge Enneagrammet i hverdagen (værdi. 2125 kr.)

Du får en personlig Enneagram personprofil på 20 sider (værdi. 625 kr.), som danner grundlaget for dit videre udviklingsforløb.

Få 2 dage med et godt program med teori, øvelser og coaching, som giver dig styrken til at finde dig selv og troen på dig selv. Du lærer at mærke efter dine egne behov og får modet til at forfølge dem! (værdi. 2125 kr.)

Samlet værdi af kurset er 4875 kr.

Din pris: 3200 kr.

Master of Life Balance

Kurset er første del af uddannelsen: Master of Life Balance.

Til dig der har mistet kontakten til dit indre kompas og indsigten i, hvad der er vigtigst for dig? 

Gennemfør et forløb i Master of Life Balance og lær hvordan du undgår et stresset og ufokuseret liv.

Få din personlige værktøjskasse fyldt op med teorier og praktiske metoder til at forstå dig selv bedre – og brug dem til at skabe livsbalance og overskud til dig selv og dine omgivelser.

Uddannelsen giver dig følelsen af, at være på rette vej og at komme tilbage i førersædet af dit liv.

Læs mere om Master of Life Balance uddannelse.

Mere information

Master of Life Balance forløbet henvender sig til alle, der oplever et behov for at opnå en større selvindsigt eller skabe en bedre livsbalance.

Behovet kan opstå uanset alder og hvor du befinder dig i livet. Er du en såkaldt 12-talspige (eller mor til en), som ønsker hjælp til at blive i stand til at slække på kontrollen? Eller er du mand/kvinde med fuldt gang-i-livet, der oplever stresssymptomer, fordi tiden er for knap til at kunne stille alle tilfredse – især dig selv? Eller har du et helt tredje personligt behov for at skabe balance i dit liv, så kan du med MLB forløbet tilegne dig de redskaber, der kan skabe de forandringer, du ønsker. Og vel at mærke fastholde dem for resten af livet.  

Mange af vores deltagere nævner følgende ’årsager’ til at tage MLB forløbet:

 • Jeg prioriterer alle andre og arbejdet før mig selv.
 • Jeg har svært ved at stille alle tilfredse.
 • Jeg vil gerne blive bedre til at prioritere.
 • Jeg har ’mistet’ mig selv.
 • Jeg vil gerne finde gejsten igen.
 • Jeg vil gerne blive mere bevidst om egne styrker og dermed blive mere autentisk.
 • Jeg ønsker at stå stærkere i ’mig selv’ og blive mere assertiv.
 • Jeg ønsker at udvikle mig personligt.
 • Jeg ønsker at få nogle værktøjer, så jeg kan opnå en større balance i min hverdag.
 • Jeg har begyndende stresssymptomer, men ved ikke hvordan jeg skal undgå at blive stresset.
 • Jeg har begyndende angstsymptomer, men ved ikke hvordan jeg skal undgå angsten.
 • Min datter/søn har begyndende angst/stress, men jeg ved ikke hvordan jeg skal hjælpe hende/ham.
 • Jeg har svært ved at se mig selv fejle.
 • Jeg vil gerne gøre noget godt for mig selv.

Ønsker du at høre mere om forløbet inden du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os på 23 10 03 80.

MLB er både en teoretisk og praktisk orienteret læringsproces. Du får derfor både et teoretisk pensum og praktiske opgaver som hjemmearbejde. Vi anbefaler at du afsætter den anbefalede tid til forløbet, så du kan få det fulde udbytte af modulerne.

Derud over kræver uddannelsen, at du har adgang til en computer med internetadgang med mulighed for videokonference (Zoom).

 • En Enneagram personprofil i en 20 siders rapport, der blandt andet viser dine styrker og udviklingsområder.
 • 5 moduler på 5 måneder.
 • To eksklusive coaching sessioner.
 • Personligt tilpassede hjemmeopgaver.
 • En lukket Facebook gruppe med mulighed for sparring med andre medstuderende.
 • En handlingsplan for hvordan du opnår dine mål.
 • Adgang til alle anvendte materialer og værktøjer.
 • Et kursusbevis som dokumentation for at du har gennemført MLB-forløbet.
 • Fuld konfidentialitet.

Vi giver 15% i rabat til både dig og din ven, familiemedlem eller kollega, hvis I tilmelder jer Master of Life Balance Uddannelsen på samme kursusdato.

Når du tilmelder dig, skal du gøre opmærksom på, at du deltager med en ven og at du derfor gerne vil benytte dig af vennerabatten.

Bemærk at det ved tilmeldinger på flere end fem, kan være en fordel i at oprette et særligt firma- eller gruppekursus. Ring og hør mere på 23100380.

MLB-forløbet er udviklet og varetages af Birgit Ritter, som er certificeret stresscoach og Master stresscoach fra Danmarks førende stressekspert, Bjarne Toftegaard og certificeret Master Coach fra Manning Inspire. Herud over er Birgit uddannet Enneagram Master og er for 5. år i træk blevet akkrediteret af den Internationale Enneagram Organisation i USA. Det er din garanti for at Enneagrammet anvendes professionelt og etisk korrekt og at Birgit løbende holder sin viden opdateret

Birgit har 7 års erfaring i at coache ledere, sygeplejersker, direktører, medarbejdere, ejerledere, teenagere, teams, par, fraskilte og mange flere. Gennem sit virke som coach, har Birgit indhentet stor erfaring med at afkode de reelle problemstillinger og stille skarpt på de metoder og værktøjer, der medvirker til at få skabt de ønskede ændringer.

MLB forløbet er baseret på Birgits mange års erfaring med coaching og sammensat af de bedste nuværende og egne udviklede værktøjer. Indholdet i forløbet er kort sagt tilrettelagt med fokus på at tilegne sig de metoder og værktøjer, som erfaringsmæssigt har vist sig at skabe de bedste resultater.

Mange farer vild i hverdagens travlhed og logistik, arbejdets hamsterhjul og egne misfortolkede idealbilleder. Mange har ingen Life Balance.

Skal vi undgå at miste retning og meningsfuldhed, men derimod skabe balance i vores liv, kræver det ifølge Birgit Ritter at livet betragtes i et større perspektiv.  MLB kan helt konkret hjælpe dig med at få sat dette større perspektiv på dit liv – så det kan leves i balance.

”Master of Life Balance har givet mig selvindsigt, luft i hverdagen og dets udfordringer samt øget forståelse for, hvordan jeg som person reagerer i visse situationer og hvorfor jeg reagerer som jeg gør”

Martin, afdelingsleder

”Med min nye indsigt kan jeg i dag acceptere at tid for ’mig selv’ er OK og at min tid ikke behøver at gå på andet end at kigge ud ad vinduet, hvis det er det, jeg har brug for”

Lars, direktør

”Jeg vil til enhver tid anbefale Ritterhusets Master of Life Balance! Birgit er EKSTREMT engageret og voldsomt dygtig til at læse, hvor langt hun kan gå. Forløbet er en fantastisk investering i dig selv.”

Pernille, afdelingsleder

Master forløbet har givet mig enkle men meget effektive værktøjer, så jeg kan handle konstruktivt når jeg begynder at mærke at stress er ved at blusse op igen. Jeg er blevet bedre til at prioritere mit liv og har fået en mere afbalanceret hverdag.”

Mette, pædagog

”MLB forløbet har givet mig mere ro i mit sind og jeg er blevet mere fleksibel i forhold til de begrænsninger/rammer, som jeg havde bygget op for at beskytte mig selv. Jeg er blevet mere glad.”

Lone, sygeplejerske

”Jeg har fået værktøjer, som jeg bruger til at få styr på indre konflikter og finde ro. De hjælper mig med at acceptere at alt ikke er perfekt.”

Birgitte, mor

”Jeg har fået mere selvværd og fundet ud af at jeg er præcis som jeg skal være. Jeg står stærkere i mig selv og tror nu på mig selv.”

Joanna, studerende