Styrk dit personlige lederskab

Hos Ritterhuset er sparring og executive coaching til ledere en professionelt styret proces med fokus på dig, dine unikke egenskaber og ønskede kompetenceudvikling til gavn for organisationen.

Du vil få mere selvindsigt og personligt overskud, som udvikler dig til en inspirerende leder, der skaber langvarige, værdifulde resultater for dig selv og dit firma.

Du bliver en autentisk leder med langt mindre risiko for at brænde ud.

Har du spørgsmål: Ring til Birgit Ritter på 23 10 03 80 eller send en mail på Birgit@ritterhuset.dk.

Lederudvikling

Et udviklingsforløb indledes med et møde, hvor vi kortlægger de udfordringer og ønsker, lederen har. Herefter gennemføres en personprofil for at få synliggjort kompetencer og udviklingsområder.

Med udgangspunkt i indledende møde og personprofilen udformes et skræddersyet forløb, der svarer til lederens ønsker og behov

Igennem forløbet får lederen praktiske værktøjer til at forbedre sine relationer med fokus på kommunikation, formidling og personlig ledelsesstil.

Lederen får desuden praktiske værktøjer til at skabe fokus på og prioritere det der er vigtigst her og nu. Det vil skabe overblik, reducere stress og samtidig skabe resultater i en kompleks dagligdag.

Resultatet er en autentisk leder, der er bevidst om egne styrker og formår at motivere og inspirere sine medarbejdere.

Kompetenceudvikling

Med kompetenceudvikling får adgang til flere af dine kompetencer, udvikler dem du kender og lærer at udnytte andre kompetencer bedre. Kompetenceudvikling motiverer og gør dig til en mere autentisk leder.

Personprofil

Med en personprofil identificerer vi kompetencer, motivation, stressfaktorer, balance mellem handling, tanke og empati, perspektiv og kommunikationsstil. Brug den i forbindelse med rekruttering, samarbejde/konflikter, kompetenceudvikling og personligt lederskab.

Executive coaching

Executive coaching giver dig som leder mulighed for at sparre på alt fra planlægning, interne processer og målsætning til frustrationer og bekymringer. Vi gør dig til en autentisk leder, der kommuniker så budskabet står klart.