Stresscoaching

Stresscoaching forløb: Få overskuddet tilbage

Har stressen overtaget styringen i dit liv, kan det være nødvendigt med nogle nye vaner og rutiner.

Vi indleder forløbet med at give dig mere overskud. Du skal afstresses og det hjælper jeg dig med. Det betyder at du allerede ved første samtale får hjælp til at få mere energi og overskud.

Under forløbet identificerer vi præcis, hvad det er, der stresser dig. Det kan være dit arbejde, men det kan også være dine relationer, sygdom, boligforhold, økonomi eller andet.

De kommende samtaler får vi mere fokus på hvordan du håndterer de forskellige stressfaktorer, så de ikke længere stresser dig.

De sidste sessioner handler om at fastholde de nye vaner og rutiner for at sikre, at du ikke får stress igen.

Når du booker et stresscoach forløb får du følgende:

  • Indledende samtale per telefon
  • Et forløb á 7 samtaler
  • Bogen: Mindre stress – Mere overskud
  • Værktøjer og materiale du kan arbejde videre med
  • Hjælp og sparring til at fortsætte/komme tilbage på job

Ritterhusets coach er certificeret master coach fra Sofia Mannings uddannelse, Manning Inspire samt certificeret stresscoach fra Danmarks førende stressekspert fra Forebygstress.

Har du spørgsmål: Ring til mig på 23 10 03 80 eller send en mail på Birgit@ritterhuset.dk. 

PRIS

AnnonceDræner

Ring 2310 0380 eller bliv kontaktet

Ønsker du en uforpligtende snak, så skriv dit nummer og mailadresse.

Jeg kontakter dig via mail eller sms.


Hvad er stresscoaching?

Der er stor forskel på coaching og stresscoaching.

Life coaching tager ofte udgangspunkt i at du bliver stillet nogle spørgsmål som du skal forholde dig til. Det er ofte dig, der taler mest. Det er dig, der leverer guldkornene, hjulpet på vej af coachen.

Stresscoaching er næsten omvendt. Det er et langt mere styret forløb end life coaching. Når vi er stressede har vi ikke brug for store eksistentielle spørgsmål. Tværtimod. Vi har brug for at blive taget i hånden og få at vide hvad vi kan gøre og hvordan vi skal prioritere. Stresscoaching giver dig rammer, struktur og indblik fra første samtale.

Stresscoaching giver dig mere overskud – NU.

Hjernehjerte

Hvornår skal man stresscoaches?

Der er ikke noget rigtigt eller forkert tidspunkt at starte stresscoaching forløbet.
Forløbet tilpasses undervejs i forhold til dine behov.

Nogle vælger stresscoaching forløbet, når de mærker de første symptomer på stress. Andre starter forløb, når stressen påvirker arbejdsevnen og livskvaliteten generelt. Og så er der dem, der starter forløb, når de er blevet sygemeldt med stress. 

Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Ofte handler det om hvornår du er klar til at gøre noget ved det.

Er der andre udfordringer i dit liv eller store beslutninger der skal træffes, anbefales det at du får håndteret din stress først. Når du er stressramt, er dit overblik og evne til at tænke rationelt påvirket. 

Før du får fjernet din stress, er det svært at gå ind og arbejde med noget som helst andet. Din hverdag og dine relationer bliver påvirkede. Jo før, du starter et stresscoach forløb, desto før er du tilbage på sporet igen.

Ring og hør om dine muligheder på 23 10 03 80

stresscoaching og hjernehjertebalance

Kilde til stress

Mange tager for givet, at det er jobbet der stresser, men er det nu også altid sådan? Det er måske de mange timer på arbejdspladsen, der udløser stress, og det er måske også der, det kommer tydeligst til udtryk.

Men stress kan have sin oprindelse et helt andet sted. For at undgå eller minimere stress, er det nødvendigt at finde frem til både kilden og årsagen.

Hvilket område presser medarbejderen?

Hvis man eksempelvis bor i byggerod, vil stressniveauet i forhold til omgivelserne være højt. Står det på over længere tid, vil det påvirke relationer, overskud og arbejdsglæde. Er du stresset ét sted, påvirker det resten.

Vil man eliminere stress, er det nødvendigt at sætte ind ved kilden, og ikke ved et af de andre områder. En mindre arbejdsbyrde, vil ikke ændre ved stress over byggerod derhjemme

Uanset hvad årsagen er, er det i virksomhedens interesse at få støttet og hjulpet medarbejderen igennem det.

Læs mere om stress på arbejdspladsen her.