Om Ritterhuset

Jeg hedder Birgit Ritter og er stifter, ejer og bestyrer af Ritterhuset.

Igennem de sidste 10 år har jeg uddannet mig indenfor coaching, stresshåndtering, kognitiv terapi og Enneagrammet.

Da det er vigtigt for mig at kunne yde en kompetent og professional hjælp, har jeg valgt at videreuddanne mig hos de bedste indenfor hver sit felt i Danmark og udlandet.

Stærke kompetencer

I dag er jeg certificeret stresscoach og Master Stresscoach fra Danmarks førende stressekspert: : Bjarne Toftegaard samt certificeret Master coach fra Manning Inspire. Herudover er jeg uddannet Enneagram Master og én blandt 12 i Danmark, der for 5. år i træk er blevet akkrediteret som Enneagram Practitioner af den Internationale Enneagram Association i USA

Med mere end 400 timers videreuddannelse og 7 års erfaring i at coache mange forskellige mennesker med hvert sit udgangspunkt og formål med coaching, kan jeg garantere en seriøs og professionel tilgang til de udfordringer, som du måtte have for at kunne komme godt videre i livet.

Oprindeligt er jeg uddannet ingeniør og har været ansat i internationale virksomheder som bl.a. salgschef. Jeg kender til livet i ubalance og har med min historik både som ansat og som coach, udviklet en velassorteret værktøjskasse, der er fuldt opdateret indenfor den seneste viden om psykologi, sociologi, trivsel, relationer, stress og selvværd med mere.

Effektive forløb

Min styrke i tilgangen til faget er min evne til at se igennem problematikken og at nå ind til kernen, uden at du eller din medarbejder skal igennem et langvarigt forløb, før resultaterne begynder at vise sig.

Ritterhuset tilbyder flere forskellige former for coaching afhængig af behov og livssituation. Fælles for dem alle er mit mål om at kunne:

  • Inspirere
  • Finde fokus
  • Skabe handling

Min vision

Den optimale balance i livet opnås, når der er skabt balance mellem HOVED, KROP OG HJERTE.

Kort sagt skal der bruges et godt helbred for at kunne udtænke klare strategier med udgangspunkt i det vi brænder for.

Opgaven bliver derfor at blive bedre til at mærke os selv, finde os selv og passe på os selv. Først derefter kan vi være noget for os selv og for andre.

Min filosofi

Min filosofi er at forandring først kan ske, når vi har forstået, hvilken forandring vi ønsker.

Når jeg coacher, er min tilgang derfor meget konkret og nogle vil sige ”lavpraktisk”, idet forløbet er baseret på videnskabelige teorier, men ofte omsat til let tilgængelige øvelser og opgaver, som er nemme at udføre.

Mine værdier

De værdier jeg lægger størst vægt på i min coaching er: Rummelighed, Omsorg og Professionalisme.

Helt konkret betyder det, at du vil opleve et stort engagement i min tilgang til arbejdet som coach. At jeg lytter og drager omsorg uanset hvem du er og hvilke udfordringer, du ønsker at vi skal adressere.

Det er aldrig for sent,
men hvorfor vente til i morgen?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Se hvilke forløb jeg tilbyder for private og virksomheder:

For private

For virksomheder