Om Ritterhuset

Ofte opsøges eksterne konsulenter/psykologer først ved sygemelding. Det kan have store menneskelige og økonomiske omkostninger.

Ritterhuset fungerer som virksomheders eksterne HR og erhvervspsykolog. Når vi er tæt på virksomheden, hjælper vi med håndtering af tidlige stresssymptomer og stressforebyggelse. Det reducerer antallet og varigheden af sygemeldinger og forebygger tilbagefald

En del af strategien Ifølge bestseller bogen: “Strategy that works” skærer de mest succesfulde virksomheder i verden ned på unødvendige omkostninger og investerer i deres vigtigste kapaciteter, herunder medarbejderne. Derfor investerer de i udvikling af et godt arbejdsmiljø og autentiske ledere. Det opbygger tillid til/fra både kunder og medarbejdere.

Island 098

Birgit Ritter

Birgit Ritter har en baggrund som leder i erhvervslivet (Microsoft).

Hendes styrke er evnen til at se gennem problematikken, så man kommer ind til kernen, uden nødvendigvis at skulle gennem et årelangt forløb.

Professionalisme er nøgleordet for Birgit Ritter. Derfor har hun videreuddannet sig hos de bedste indenfor hver sit felt i Danmark og udlandet.

Hun er certificeret stresscoach og Master stresscoach fra Danmarks førende stressekspert: Bjarne Toftegaard. Derudover er hun certificeret Master coach fra Manning Inspire og Enneagram Master.

Samlet set har hun gennemført over 400 timers videreuddannelse.
Det gør, at hun i dag har en værktøjskasse, der er både omfangsrig og opdateret indenfor seneste viden om psykologi, sociologi, relationer, stress, selvværd med mere.

Vil du vide mere, så ring på 23 10 03 80 eller send en mail på Birgit@ritterhuset.dk.

_T6P6910kvadrat

Kompetente ressourcer i Ritterhuset

Susanne Povelsen
Stresscoach

Susanne Povelsen er udover certificeret stresscoach, en af de mest garvede Enneagram specialister i Europa.
Hun er desuden certificeret Coach, Enneagramtræner, Psykoterapeut, NLP Master, certificeret PREP-kursusleder og Par-tjek vejleder.

Mette H. Lausen
Sorgkonsulent

Mette er ekspert i at håndtere sorg – både ny og gammel. Derudover arbejder hun med personlig kommunikation og ledelse. Mette er ceritificeret coach, Enneagram Practitioner, certificeret sorg konsulent samt underviser i Leadership sculpture​

Jette Skibelund
Stresscoach jylland

Jette Skibelund  har en stærk statistik i at lande stress ramte ledere på benene igen. I processen trækker hun på stor erfaring og et stærkt uddannelsesmæssigt fundament som designer, mastercoach, stresscoach og sexolog

Kisser
Stresscoach fyn

Kisser er med en stresscoach uddanelse og en MBSR baggrund en stærk ressource i det fynske.

Kisser er med en stresscoach uddanelse og en MBSR baggrund en stærk ressource i det fynske.

Kisser er med en stresscoach uddanelse og en MBSR baggrund en stærk ressource i det fynske.

Ture Wibrandt
Trivselsundersøgelse

Ture Wibrandt er leverandør af markedets bedste trivselsundersøgelse. Han leverer et brugervenligt værktøj der illustrerer på hvilke områder i de specifikke afdelinger og på hvilke ledelsesniveauer der er mistrivsel.

Karsten Køhlert
Virksomhedskonsulent

Karsten Køhlert er ham vi hiver ind, når virksomheden har brug for sparring i form af ejerlederrådgivning, virksomhedsrådgivning og forandringsledelse. Han byder ind som advisory board og med engageret bestyrelsesarbejde.

Caspar Frausing
Fysioterapeut

Caspar har fokus på at finde årsagen til smerterne eller den manglende bevægelighed. Der skal ske handling, ikke bare behandling! Efter en grundig analyse af kroppen, sammensættes en handlingsplan for at komme til at bevæge sig frit igen.

Trine Christiansen
Massør

Der er nogle kunder hvor stressen har taget så godt fat i hele muskulaturen at samtale og frisk luft ikke er nok. Trine Christiansen har flere klinikker og har derudover virksomhedsordninger. Tine er garanti for kompetent og effektiv massage

Vision

Mange brænder ud, er demotiverede eller får stress.

Det er vores vision at skabe en balance mellem hoved, krop og hjerte.

Vi skal bruge et godt helbred til at kunne udtænke klare strategier, med udgangspunkt i det vi brænder for.

Filosofi

Filosofien hos Birgit Ritter er at være direkte, uden omsvøb men med en stor grad af indføling og empati.

Det er disse egenskaber, der gør at hun hjælper folk med stress, udvikler autentiske ledere og skaber trivsel i danske virksomheder.

Kompetencer

Ritterhuset har succes med at skabe trivsel i danske virksomheder takket være et netværk af kompetente samarbejdspartnere.

Derfor kan vi hjælpe med alt lige fra stress, sorg, trivselsundersøgelser til muskelspændinger.