Om Ritterhuset

Ofte opsøges eksterne konsulenter/psykologer først ved sygemelding. Det kan have store menneskelige og økonomiske omkostninger.

Ritterhuset fungerer som virksomheders eksterne HR og erhvervspsykolog. Når vi er tæt på virksomheden, hjælper vi med håndtering af tidlige stresssymptomer og stressforebyggelse. Det reducerer antallet og varigheden af sygemeldinger og forebygger tilbagefald

En del af strategien Ifølge bestseller bogen: “Strategy that works” skærer de mest succesfulde virksomheder i verden ned på unødvendige omkostninger og investerer i deres vigtigste kapaciteter, herunder medarbejderne. Derfor investerer de i udvikling af et godt arbejdsmiljø og autentiske ledere. Det opbygger tillid til/fra både kunder og medarbejdere.

Island 098

Birgit Ritter

Birgit Ritter har en baggrund som leder i erhvervslivet (Microsoft).

Hendes styrke er evnen til at se gennem problematikken, så man kommer ind til kernen, uden nødvendigvis at skulle gennem et årelangt forløb.

Professionalisme er nøgleordet for Birgit Ritter. Derfor har hun videreuddannet sig hos de bedste indenfor hver sit felt i Danmark og udlandet.

Hun er certificeret stresscoach og Master stresscoach fra Danmarks førende stressekspert: Bjarne Toftegaard. Derudover er hun certificeret Master coach fra Manning Inspire og Enneagram Master.

Samlet set har hun gennemført over 400 timers videreuddannelse.
Det gør, at hun i dag har en værktøjskasse, der er både omfangsrig og opdateret indenfor seneste viden om psykologi, sociologi, relationer, stress, selvværd med mere.

Vil du vide mere, så ring på 23 10 03 80 eller send en mail på Birgit@ritterhuset.dk.

_T6P6910kvadrat

Vision

Mange brænder ud, er demotiverede eller får stress.

Det er vores vision at skabe en balance mellem hoved, krop og hjerte.

Vi skal bruge et godt helbred til at kunne udtænke klare strategier, med udgangspunkt i det vi brænder for.

Filosofi

Filosofien hos Birgit Ritter er at være direkte, uden omsvøb men med en stor grad af indføling og empati.

Det er disse egenskaber, der gør at hun hjælper folk med stress, udvikler autentiske ledere og skaber trivsel i danske virksomheder.

Kompetencer

Ritterhuset har succes med at skabe trivsel i danske virksomheder takket være et netværk af kompetente samarbejdspartnere.

Derfor kan vi hjælpe med alt lige fra stress, sorg, trivselsundersøgelser til muskelspændinger.