Birgit Ritter

Mastercoach, Stressekspert, ingeniør, mor, hustru, husejer

Stærke kompetencer

Jeg er uddannet ingeniør, tidligere leder, hustru og mor. Igennem de sidste 10 år har jeg videreuddannet mig indenfor coaching, stresshåndtering, kognitiv terapi og Enneagrammet.

Det er vigtigt for mig at være kompetent og professional. Derfor har jeg videreuddannet mig hos de bedste indenfor hver sit felt i Danmark og udlandet.

Jeg er certificeret stresscoach og Master stresscoach fra Danmarks førende stressekspert: Bjarne Toftegaard. Derudover er jeg certificeret Master coach fra Manning Inspire Enneagram Master.

Samlet set har jeg gennemført over 400 timers videreuddannelse.
Det gør, at jeg i dag har en værktøjskasse, der er både omfangsrig og opdateret indenfor seneste viden om psykologi, sociologi, trivsel, relationer, stress, selvværd med mere.

Min styrke er evnen til at se gennem problematikken, så vi kommer ind til kernen, uden nødvendigvis at skulle gennem et årelangt forløb.

Flere kasketter

Jeg har flere forskellige kasketter. Fælles for alle er målet om inspirere, finde fokus og handling.

Ekstern virksomhedscoach

Som virksomhedscoach løser jeg opgaver som teamudvikling, konflikthåndtering og coaching af udvalgte medarbejdere og ledere. Opgaverne foregår enten hos virksomheden, på mit kontor eller online.
Læs mere

Coach/Stresscoach

Som  coach/stresscoach arbejder jeg med private kunder. Det kan være enkeltpersoner eller par.

Foredragsholder

Jeg holder foredrag for offentlige og private kunder. Foredragene handler om stress, personlig udvikling, autentisk ledelse, work-life balance og relationer.
Du kan booke foredrag fra 1 time – 3 timer.

Facilitering

Jeg har stor erfaring med facilitering af netværksmøder, temadage, bestyrelsesmøder med mere. Mit fokus er at holde at overholde tidsplan og sikre den gode energi hele mødet igennem.

Vision

Vi skal have skabt en balance mellem hoved, krop og hjerte. Vi skal bruge et godt helbred til at kunne udtænke klare strategier, med udgangspunkt i det vi brænder for.
Det betyder at vi skal blive bedre til at mærke os selv, finde os selv og passe på os selv.
Først derefter kan vi være noget for andre.

Filosofi

Min filosofi er at forandring først kan ske, når vi har forstået, hvad der skal til. Derfor er min tilgang meget lavpraktisk. Øvelser og samtaler er baseret på videnskabelige teorier, men omsat til let tilgængelige opgaver, som er nemme at gå til.

Værdier

Mine vigtigste værdier er rummelighed, omsorg og professionalisme.
Det betyder at jeg lytter og drager omsorg uanset hvem du er.