fbpx

personlige lederskab

RYK DIG

Så du står stærkere!

PERSONLIG UDVIKLING; med ENNEAGRAMMET!

Et forløb til dig, der vil slippe gamle mønstre

Og stå stærkere i dig selv

Forløbet; RYK DIG er til dig, der ønsker større selvbevidsthed og konkrete værktøjer til at ændre vaner og mønstre.

Det giver dig større motivation og meningsfuldhed.

For at du kan rykke dig, kræver det fokus på to ting:

Selvindsigt og Tilstand

Evnen til at være bevidst om hvad du gør, hvordan du gør det og hvorfor du gør det.
Selvindsigt i dine vaner, mønstre og adfærd

Evnen til at ændre på vaner, mønstre og adfærd, hvis de ikke er gode for dig

Hvordan har du det:

 • FYSISK
  Smerter, spændinger, træthed,  sygdom, søvn, knugen i maven, hjertebanken, hovedpine, energi
 • MENTALT
  Tankemylder, bekymringer, roligt sind, glemmer ting, urealistisk konstante positive tanker
 • FØLELSESMÆSSIGT
  Glad, bekymret, trist, vred, indesluttet, sorgfuld, lykkelig, flat line

Hvad har du brug for, for at få det bedre?

Derfor skal du deltage

Da jeg i sin tid kontaktede Birgit, så var det for at få nogle værktøjer til at ændre de mønstre som jeg har haft i mange år, både privat og arbejdsmæssigt.
Jeg fandt hurtigt ud af ting om mig selv som har været gemt væk og med mig i centrum, så fik jeg åbnet op for det der betyder noget for mig.
Birgit var altid meget skarp og udfordrede de ting jeg sagde og kom med mulige løsninger. Sparringen med Birgit fik mig til at se anderledes på tingene og udfordrede mig på mine tanker og meninger, så forløbet har lært mig utroligt meget.
Ud over mig selv, så fik jeg indsigt i de forskellige persontyper, som nu er et værktøj for mig i mit daglige virke med mine medarbejdere, for på den måde at kunne sparre og coache bedst muligt.
Det har været en fantastisk rejse som har givet mig en masse selvindsigt og gode værktøjer til min hverdag og jeg kan klart anbefale Birgit til andre.

MICHAEL HANSEN, SALGSCHEF

Datoer for næste forløb

Lørdag den 14. maj kl. 09.00 til søndag den 15. maj kl. 16.00
Lørdag den 4. juni kl. 09.00 til 16.00
Lørdag den 25. juni kl. 09.00 til 16.00

Din investering kun 16.000 inkl. moms

Prisen inkluderer

 • 2 individuelle samtaler med mig
 • Et weekendophold med 2 intensive kursusdage og overnatning
 • 2 heldagskursusdage
 • Fuld forplejning på alle kursusdage
 • 1 Enneagram personprofil med tilhørende 40 siders rapport om styrker, udviklingsområder, kommunikation, ledelseskompetencer mv.
 • 1 virtuelt møde
 • Undervisningsmateriale
 • Personligt tilpassede hjemmeopgaver.
 • Støtte og vejledning til at forankre nye perspektiver og vaner, så du er sikret en udvikling der varer ved – også efter forløbets afslutning.

Bruttolønsordning

Betaler du selv, kan du som lønmodtager benytte dig af bruttolønsordningen og dermed spare både moms og skat. 

Der er mulighed for at betale i rater.

Et forløb til dig, der er klar til at prioritere dig selv

Mere information

Forløbet: Ryk dig, henvender sig til alle, der oplever et behov for at tage mere styring i eget liv og få fastsat en retning og derved opnå en større selvindsigt og en bedre livsbalance.

Behovet kan opstå uanset alder og hvor du befinder dig i livet. 

Du møder ledere, specialister, selvstændige, mødre, fædre, medarbejdere, iværksættere. Det er mennesker med fuldt gang-i-livet der alle har det til fælles, at de ønsker at tage et personligt lederskab og skabe en udvikling personligt og professionelt.

Forløbet i Personligt lederskab henvender sig til alle, der oplever et behov for at tage mere styring i eget liv og få fastsat en retning og derved opnå en større selvindsigt og en bedre livsbalance.

Behovet kan opstå uanset alder og hvor du befinder dig i livet. 

Du møder ledere, specialister, selvstændige, mødre, fædre, medarbejdere, iværksættere. Det er mennesker med fuldt gang-i-livet der alle har det til fælles, at de ønsker at tage et personligt lederskab og skabe en udvikling personligt og professionelt.

Forløbet i Personligt lederskab tager udgangspunkt i Enneagrammet. Du får derfor en praktisk uddannelse i Enneagrammet.

Det betyder at vi i dette forløb har fokus på udvikling af dine naturlige talenter fremfor at kigge på generiske ledelses kompetencer.

Du kommer til at stå langt stærkere, mere autentisk og med en konkret retning for dig.

Derudover mødes vi fysisk. Du får undervisning i real tid, fremfor blot at få tilsendt nogle videoer. Det betyder at alt undervisning bliver tilpasset dig og dit hold.

Forløbet i Personligt lederskab er udviklet og varetages af Birgit Ritter, som har en baggrund i IT branchen, hvor hun har arbejdet med salg og ledelse i 13 år.

Med fokus på trivsel og personligt lederskab har hun gennem de seneste 7 år coachet ledere, ejerledere, direktører, medarbejdere, iværksættere, teams og mange flere. Hun har derigennem indhentet stor erfaring med at afkode de reelle problemstillinger og stille skarpt på det der skal ændres.

Forløbet i Personligt Lederskab er baseret på Birgits mange års erfaring og er sammensat af de bedste nuværende og egne udviklede værktøjer. Indholdet i forløbet er kort sagt tilrettelagt med fokus på at tilegne sig de metoder og værktøjer, som erfaringsmæssigt har vist sig at skabe de bedste resultater.

Birgit Ritter er certificeret stresscoach og Master stresscoach fra Danmarks førende stressekspert, Bjarne Toftegaard og certificeret Master Coach fra Manning Inspire. Herud over er Birgit uddannet Enneagram Master og er for 5. år i træk blevet akkrediteret af den Internationale Enneagram Organisation i USA. Det er din garanti for at Enneagrammet anvendes professionelt og etisk korrekt og at Birgit løbende holder sin viden opdateret

Mange farer vild i hverdagens travlhed og logistik, arbejdets hamsterhjul og egne misfortolkede idealbilleder. Mange har ingen Life Balance.

Skal vi undgå at miste retning og meningsfuldhed, men derimod skabe balance i vores liv, kræver det ifølge Birgit Ritter at livet betragtes i et større perspektiv.  Forløbet i Personligt lederskab kan helt konkret hjælpe dig med at få sat dette større perspektiv på dit liv – så det kan leves i balance.

Forløbet i “personligt lederskab” har givet mig selvindsigt, luft i hverdagen og dets udfordringer samt øget forståelse for, hvordan jeg som person reagerer i visse situationer og hvorfor jeg reagerer som jeg gør”

Martin, afdelingsleder

”Med min nye indsigt kan jeg i dag acceptere at tid for ’mig selv’ er OK og at min tid ikke behøver at gå på andet end at kigge ud ad vinduet, hvis det er det, jeg har brug for”

Lars, direktør

”Jeg vil til enhver tid anbefale Ritterhusets forløb i Personligt lederskab! Birgit er EKSTREMT engageret og voldsomt dygtig til at læse, hvor langt hun kan gå. Forløbet er en fantastisk investering i dig selv.”

Pernille, afdelingsleder

Forløbet i Personlig indsigt har givet mig enkle men meget effektive værktøjer, så jeg kan handle konstruktivt når jeg begynder at mærke at stress er ved at blusse op igen. Jeg er blevet bedre til at prioritere mit liv og har fået en mere afbalanceret hverdag.”

Mette, pædagog

Det at have mere personligt lederskab har givet mig mere ro i mit sind og jeg er blevet mere fleksibel i forhold til de begrænsninger/rammer, som jeg havde bygget op for at beskytte mig selv. Jeg er blevet mere glad.”

Lone, sygeplejerske

”Jeg har fået værktøjer, som jeg bruger til at få styr på indre konflikter og finde ro. De hjælper mig med at acceptere at alt ikke er perfekt.”

Birgitte, mor

”Jeg har fået mere selvværd og fundet ud af at jeg er præcis som jeg skal være. Jeg står stærkere i mig selv og tror nu på mig selv.”

Morten, ejerleder