Stresscoaching-old

Få hverdagsoverskudet og glæden tilbage

Få hverdagsoverskuddet og glæden tilbage

Har stressen overtaget styringen i dit liv, kan det være nødvendigt med nogle nye vaner og rutiner.

Vi indleder forløbet med at give dig mere overskud. Du skal afstresses. Det betyder, at du allerede ved første samtale får hjælp til at få mere energi og overskud.

Under forløbet identificerer vi præcis, hvad det er, der stresser dig. Det kan være dit arbejde, men det kan også være dine relationer, sygdom, boligforhold, økonomi eller andet. Uanset årsagen, har det konsekvenser for din hverdag. Du får hjælp til at identificere og håndtere det der stresser.

Jeg benytter evidensbaserede teorier og teknikker som psykoeducation til at få nye vaner, kognitiv terapi, ACT, Enneagrammet og mindfullness.

Har du spørgsmål: Ring til Birgit Ritter på 23 10 03 80 eller send en mail på Birgit@ritterhuset.dk.

Stresscoaching forløb

Afstressning

Du får værktøjer til at få stressen ud af kroppen samt et større fokus på hvad du har brug for, for at få energi.

Vi har fokus på at give dig en god nattesøvn. Derfor arbejder vi med praktiske og kognintive teknikker til at give dig en lang og ufordtyrret søvn.
Derudover lærer du hvordan mindfullness og fysisk aktivitet fungerer som stressafladere.
Når stressen forsvinder får du igen evnen til at tænke mere langsigtet og strategisk.

Hverdagen

De færreste kan bare slippe de daglige pligter, selv om de har fået stress. Der er måske børn der skal passes eller en virksomhed der skal drives videre.

Du får hjælp til at balancere hverdagen og din stress, så du kommer ovenpå uden at det får alvorlige konsekvenser for dit arbejde eller familie.Du får værktøjer til at danne overblik og prioritere hvad der er vigtigt.
Forløbet giver dig Empowerment – dvs. evnen til at tage kontrollen fra stressen, så det igen er dig, der er i førersædet

Fremtiden

Har du haft stress én gang, er der desværre sandsynlighed for, at du får det igen. Derfor er symptombehandling en kortvarig løsning.

Vi arbejder derfor med at identificere hvilke signaler du skal være opmærksom på fremover. På den måde , lærer du at identificere det der stresser dig, før det før lov at påvirke dig.

Der vil altid være ting i vores hverdag som frustrerer os. Får vi ikke gjort noget ved det, kan det udvikle sig til stress. 
Du lærer forskellige teknikker til at håndtere hverdagen, så dit glas ikke bliver fyldt igen.

Din rolle

Når vi står midt i stressen og føler os magtesløse er vi ikke i tvivl om at stressen skyldes arbejdet, chefen eller en noget andet. Det er sjældent at vi kan se vores egen rolle og ansvar i situationen.

Under forløbet kigger vi på dine vaner, mønstre og overbevisninger. Hvilken rolle spiller dine overbevisninger i forhold til, at du har fået stress?

Du får evalueret på, hvordan du har prioriteret indtil nu og hvilke konsekvenser det har haft.

Efter forløbet vil du have et bedre billede af hvem du er, hvad der er vigtigst og hvordan dine leveregler skal være fremover.

Forløbet består af

7 samtaler

Vi starter med afstressning, så du får mere overskud. Efterhånden arbejder vi mere med indlæring af nye vaner og rutiner. De sidste samtaler handler om at fastholde de nye vaner

1 personprofil

For at undgår stress fremover, er det vigtigt at du identificerer og bryder nogle af de overbevisninger du har. Det bruger vi Enneagrammet til

En personlig værktøjskasse

Vi identificerer hvilke værktøjer du har brug for, for at håndtere og undgå stress fremover

En personlig hotline

Du har mulighed for at ringe, hvis du har behov for sparring mellem vores møder

Glade klienter

Jeg har fået et langt større overblik over strategien i virksomheden. Jeg har tidligere prioriteret forkert og været involveret i for mange ting. Nu har jeg succes med det hele. Det går bedre i virksomheden og derhjemme er der kommet mere kærlighed.
Martin Jørgensen
Administrerende Direktør
Jeg glemte ting, var ufokuseret og havde en kort lunte. Nu har jeg fået kontrol over de tanker der førhen gav mig dårlig samvittighed. Jeg sover bedre om natten og har fået værktøjer til at modstå stressen, hvis den kommer igen.​
Christian Sørensen
Afdelingsleder
Birgit er nærværende, skarp og lyttende, hører det, der bliver sagt, og griber det, hvilket betyder, at coachingstilen er meget fokuseret og målrettet på præcis det, der rører sig i mig nu. Birgit har en stor menneskeindsigt og er meget objektiv og favnende. Jeg har bevæget mig i coachingverdenen i mere end 12 år, og jeg kan bare sige, at Birgit er en yderst sikker og kompetent coach – en af de bedste jeg har mødt på vejen”.
Tina Stavnsvig
Biolog
Det var super godt at få indsigt i de forskellige persontyper. Det har øget selvindsigten. I løbet af samarbejdet med Ritterhuset lærte vi, at det er vigtigt at kende hinanden bedre for at kunne se samme mål og dermed trække i samme retning. Vi har lært, at den måde, der kommunikes på, er essentiel for at opnå det, vi vil. Kommunikationen er afhængig af, hvem der er modtager. Med øget kommunikation i ledelsen, kan vi nu fremstå som en samlet ledelse”.
Dansk Revision
Partnere