Få hverdagsoverskuddet og glæden tilbage

Har stressen overtaget styringen i dit liv, kan det være nødvendigt med nogle nye vaner og rutiner.

Vi indleder forløbet med at give dig mere overskud. Du skal afstresses. Det betyder, at du allerede ved første samtale får hjælp til at få mere energi og overskud.

Under forløbet identificerer vi præcis, hvad det er, der stresser dig. Det kan være dit arbejde, men det kan også være dine relationer, sygdom, boligforhold, økonomi eller andet. Uanset årsagen, har det konsekvenser for din hverdag. Du får hjælp til at identificere og håndtere det der stresser.

Vores erfarne stresscoaches benytter sig af psykoeducation, kognitiv terapi, ACT og mindfullness.

Har du spørgsmål: Ring til Birgit Ritter på 23 10 03 80 eller send en mail på Birgit@ritterhuset.dk.

Hør mere om resultatet

Afspil video

Afstressning

Du får værktøjer til at få stressen ud af kroppen samt et større fokus på hvad du har brug for, for at få energi.
Vi har fokus på at give dig en god nattesøvn. Derudover lærer du hvordan mindfullness og fysisk aktivitet fungerer som stressafladere.
Når stressen forsvinder får du igen evnen til at tænke mere langsigtet og strategisk.

Hverdagen

Du får hjælp til at balancere hverdagen og din stress, så du kommer ovenpå uden at det får alvorlige konsekvenser for dit arbejde eller familie.
Du får værktøjer til at danne overblik og prioritere hvad der er vigtigt.
Forløbet giver dig Empowerment – dvs. evnen til at tage kontrollen fra stressen, så det igen er dig, der er i førersædet

Fremtiden

Du lærer at identificere og håndtere det der stresser dig. Du får evalueret på hvordan du har prioriteret indtil nu og hvilke konsekvenser det har haft.
Du bliver bedre til at mærke hvornår dit bæger er ved at fyldt. så du kan reagere på det din krop og underbevidsthed fortæller dig. Det betyder, at du fremover undgår at stressen tager over igen.