Ung og glad

Svært at være teenager?

Få et stærkt selvværd, uden stress

Unge og stress

Det er svært at være ung i dag.

Man bliver konstant påvirket af forventninger, krav og standarder fra både forældre, skole og venner men mest af alt fra sig selv.
Mange oplever en form for identitetskrise;

 • Hvem skal jeg være, for at være god nok?
 • Hvordan i alverden skal jeg kunne opnå det?

For mange udvikler det sig til identitetsstress eller lavt selvværd.

Ja tak, jeg vil gerne sikre mig en plads i forløbet:

Ung og glad

Mere selvværd - mindre stress

Kursusstart:

Torsdag den 14. jan. kl. 16-19.00

Pris

 • Normalpris: 3500,- 

Corona pris: 2.500,- inkl. moms

 • Få rabat, hvis I er flere

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser.

De 5 bedste grunde til at deltage i forløbet: Ung og glad

Få større selvtillid. Bliv bevidst om dine naturlige styrker.

Få et større selvværd og accept af den du er.

Slip stress og angst.

Vær en del af et fællesskab uden dom.

Få styrken samt troen på dig selv tilbage.

Sådan er forløbet bygget op

Ung og Glad forløbet strækker sig over 7 uger med 7 online workshops á 3 timers varighed. I alt 21 timers undervisning og coaching.

Forløbet tager udgangspunkt i Enneagrammet og 1 personlig coaching session af 1 times varighed.  

Efter hver workshop får du redskaber og hjemmeopgaver, der vil hjælpe dig til at stå stærkere og finde ro i dig selv.

Forløbet foregår online torsdage fra kl. 16.00-19.00.

Alle er unikke

Mange unge måler sig ift. hvordan andre ser ud og hvad andre gør, og tror de skal kunne det samme, for at være gode nok. Det er utrolig hårdt arbejde at forsøge at være noget, man ikke er.

Med enneagrammet finder de ud af at vi er meget forskellige. At der grundlæggende findes ni forskellige typer og at alle typer er lige gode. Hver af de ni typer har nogle fantastiske kvaliteter som vi har brug for.

Forløbet viser at vi er forskellige og at man er lige så dygtig, talentfuld og uundværlig hvis man er den stille type, som hvis man er den udadvendte performer. Det vil give den unge en større selvtillid og et bedre selvværd. Hun får styrken samt troen på sig selv tilbage.

Vi tager ansvar for den enkelte

Under hele forløbet sørger vi for at passe på de unge. De vil efter hvert modul modtage en personlig opfølgningsmail, som sikrer at de er på rette vej.

De får hjælp til at forankre de nye perspektiver og vaner, så de er sikret en udvikling og en selvtillid, der varer ved – også efter forløbets afslutning.

Vi tager ansvar for, at de kommer igennem hele forløbet og garanterer for, at de vil stå stærkere efterfølgende.

Mere information

Ung og glad er til unge mennesker i alderen 15-22 som tumler med problemer som:

 • Identitetsproblemer – hvem er jeg
 • Stress
 • Depression
 • Angst
 • Lavt selvværd
 • Manglende selvtillid
 • Urealistisk idealbillede
 • Overkontrol med krop (idealer)

Ung og glad forløbet kan give redskaber til at finde troen på sig selv.

Ønsker du at høre mere om forløbet inden du beslutter dig, er du velkommen til at kontakte os på 23 10 03 80.

 • En Enneagram personprofil i en 16 siders rapport, der blandt andet viser dine styrker og talenter.
 • 8 moduler på 8 uger.
 • 1 eksklusiv coaching session med Birgit Ritter
 • Personligt tilpassede hjemmeopgaver.
 • En lukket Facebook gruppe med mulighed for sparring med andre i lignende situation.
 • En handlingsplan for hvordan du opnår dine mål.
 • Adgang til alle anvendte materialer og værktøjer.
 • Fuld konfidentialitet.

Vi giver 10% i rabat til både dig og din ven, hvis I tilmelder jer forløbet sammen.

Når du tilmelder dig, skal du gøre opmærksom på, at du deltager med en ven og at du derfor gerne vil benytte dig af vennerabatten.

Bemærk at det ved tilmeldinger på flere end fem, kan være en fordel i at oprette et særligt hold. Ring og hør mere på 23100380.

Ung og glad-forløbet er udviklet og varetages af Birgit Ritter, som er certificeret stresscoach og Master stresscoach fra Danmarks førende stressekspert, Bjarne Toftegaard og certificeret Master Coach fra Manning Inspire. Herud over er Birgit uddannet Enneagram Master og er for 5. år i træk blevet akkrediteret af den Internationale Enneagram Organisation i USA. Det er din garanti for at Enneagrammet anvendes professionelt og etisk korrekt og at Birgit løbende holder sin viden opdateret

Birgit har 7 års erfaring i at coache ledere, sygeplejersker, direktører, medarbejdere, ejerledere, teenagere, teams, par, fraskilte og mange flere. Gennem sit virke som coach, har Birgit indhentet stor erfaring med at afkode de reelle problemstillinger og stille skarpt på de metoder og værktøjer, der medvirker til at få skabt de ønskede ændringer.

Forløbet er baseret på Birgits mange års erfaring med coaching og sammensat af de bedste nuværende og egne udviklede værktøjer. Indholdet i forløbe for unge har fokus på selvværd, identitet og det pres de unge er udsat for.

”Ung og glad forløbet har givet mig troen på mig selv. Jeg ved nu at jeg er mere værd.”

Laura, 16 år

”Nu ved jeg hvem jeg er. Jeg behøver ikke at prøve at efterligne de andre. Jeg er bare mig”

Laurits, 17 år

”Jeg behøver ikke klngere lægge låg på mig selv. Jeg tør at være mig og er faktisk rigtig glad for at være mig.”

Louise, 20 år

“Jeg havde en periode hvor jeg gjorde skade på mig selv. Det var den eneste måde jeg kunne få luft på. Nu har jeg fået værktøjer til at få luftet ud, så jeg gemmer slet ikke på de samme frustrationer mere.”

Therese, 21 år

”Mine forældre blev skilt og jeg følte mig anderledes. Jeg blev deprimeret og fik angst. Birgit hjalp mig til at få tømt rygsækken og få fokus på MIT liv.”

Mikkel, 18 år

”Jeg har fået mere selvværd og fundet ud af at jeg er præcis som jeg skal være. Jeg står stærkere i mig selv og tror nu på mig selv.”

Joanna, 21 år

Tilmeld dig forløbet Ung og glad her